Нов магазин MOVI отваря врати в Троян!

КРЕЗЗ ЕООД, българска семейна компания, известна с веригата си магазини MOVI, е готова да зарадва жителите на Троян с откриването на нов магазин.

Голямо разнообразие от продукти

MOVI предлага разнообразие от нехранителни стоки, включително домашни потреби, детски играчки, парти артикули, сезонни стоки, градински продукти, канцеларски принадлежности, аксесоари за домашни любимци и още много други. Техният портфолио включва около 20 000 различни продукта, които се внасят от различни страни като Италия, Полша, Германия, Гърция, Турция, Румъния, Китай, Индия и други.

Професионален екип

Екипът на MOVI се състои от над 60 човека, като голямата част от тях разполагат със стаж над 5 години. Това гарантира професионален и приятен подход към клиентите.

Предимства на магазина

MOVI се отличава с модерна апаратура, подредени и изчистени магазини, етикетирани стоки и лесно ориентиране за клиентите. Техният ангажимент е да предлагат достъпни цени за различен клас продукти, въпреки нарастващата инфлация.

Промоции и атрактивни оферти

Клиентите на MOVI могат да се възползват от ежеседмични промоции и разнообразни оферти, които ги карат да пазаруват с усмивка.

С новия си магазин в Троян, MOVI се надява да стане любимото място за пазаруване за местните жители. Всеки е поканен да посети магазина и да се възползва от богатото разнообразие от продукти и атрактивните оферти.

https://plevennews.com/magazin-movi-otvarya-vrati-v-troyan/